ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης απινιδωτή στους υπαλλήλους του Δήμου Ύδρας (04/04/2024)

 

Στο πλαίσιο εφαρμογής της διαδικασίας στοχοθεσίας, ο Δήμος Ύδρας υλοποίησε έναν από τους στόχους των οργανικών του μονάδων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων των υπαλλήλων του, καθώς και την προστασία της ασφάλειας και υγιεινής στο χώρο εργασίας.

Με γνώμονα τα παραπάνω, την Πέμπτη 04/04/2024 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης απινιδωτή από την εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου, κα Ιωάννα- Βασιλική Παππά, για τους υπαλλήλους του Δήμου μας, στο οποίο παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κα Μαρία Κάτσικα και κ. Κωνσταντίνος Μπεράτης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, συντάχθηκε μελέτη για την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας και παρενόχλησης στην εργασία. Η ακεραιότητα και ο σεβασμός προς όλους είναι ζωτικής σημασίας και στοχεύουμε να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εργασιακού περιβάλλοντος και πεδίο εφαρμογής στο πάσης φύσεως προσωπικό που συνδέεται με το Δήμο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί η συμβολή του ιατρού υπηρεσίας κ. Χρήστου Δημοβασίλη για τη διοργάνωση της δράσης, αλλά και τη διαρκή υποστήριξη των παραπάνω στόχων του δήμου μας. Συνολικά, η επίδραση του έργου του είναι καθοριστικής σημασίας για την αναβάθμιση της ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος στο Δήμο Ύδρας.
Και φυσικά, πρώτος και αμετάθετος στόχος του Δήμου μας παραμένει πάντα η αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πολίτη, ενώ ήδη κινούμαστε μεθοδικά ως προς το σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων για την επέκταση της ψηφιακής εξυπηρέτησής του.

Εκ του Δήμου




       

       


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ