ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Εισήγηση Δημάρχου Ύδρας κ. Γεωργίου Κουκουδάκη στο Συνέδριο της Τουρκικής Ακαδημίας Επιστημών, συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου ... (21/04/2024)

 

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, μαζί με την φιλυδραία Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας του Μονακό κα Σοφία Τσουβελεκάκη και το σύζηγό της κ. Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη πραγματοποίησαν εθιμοτυπική συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

Επίσης, στις 19 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνει η Τουρκική Ακαδημία Επιστημών, στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης πραγματοποίησε εισήγηση με τίτλο “Ελληνοτουρκικές Σχέσεις: Σε Αναζήτηση Ειλικρινούς Ειρήνης”.

Ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Δήμαρχος παρακολούθησε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, χοροσταντούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.




Εκ του Δήμου


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ